Välkommen till vår OutletButik inom Mountainbike och Bmx!

Vårt mål är att du som aktiv actioncyklist ska få tag på ändamålsenliga produkter till en billig peng. Vi tror inte att alla behöver och måste ha den senaste modellen av allting. Utan vi erbjuder dig bra produkter från starka varumärken från fjolårets eller tidigare års modeller.

Jag som driver uRide.se heter Tobias. Jag har en lång historia inom mtb– och till viss del bmxvärlden. Det finns även erfarenhet av sökmotoroptimering och e-handel. Vi vet därmed vad som krävs av produkterna och vilken servicenivå vi måste hålla för att få kunder och kunna behålla dem.

Målet är att du som kund ska uppskatta priset, känna dig nöjd med din produkt samt servicen du fått och vilja komma tillbaka nästa gång det är dags att handla cykeldelar.

På uRide.se kan du, och kommer du, kunna köpa billiga delar till mtb och bmx. Vi köper upp konkurslager, överblivna fjolårslager och andra produkter som leverantörer inte lyckats bli av med.

De får istället ett hem här där de sedan säljs till dig med kraftiga rabatter!


Legwork Logga

uRide.se är en del av Legwork On Line

Butiken uRide.se drivs av företaget Legwork On Line. Legwork är ett onlineföretag med olika grenar och inriktning, allt är dock relaterat till internet.

De tre stora verksamhetsområdena som vi inom företaget jobbar emot är:

  • E-Handel – dels genom egna butiker men även konsultverksamhet
  • Sökmotoroptimering – konsult och partner inom seo och onlinemarknadsföring
  • Webbproduktion – tar fram hemsidor och e-handelsbutiker med hjälp av WordPress

Vill du komma i kontakt med Legwork eller läsa mer om företaget så hittar du dit genom att bege dig till:

www.legwork.se