Alltid snabba leveranser

Frakt alltid endast 69 kr

Samarbeta med oss

Driver du en blogg eller en hemsida? Kanske har du ett stort antal följare på någon social kanal? Vi älskar när såna som dig skriver om oss eller våra produkter och vi vill jättegärna samarbeta med dig!

Vi samarbetar gärna med alla typer av sajter/personer – dvs det behöver inte nödvändigtvis vara något som handlar till 100% om cykling.

Ev ersättning bestäms utifrån varje enskilt fall. Men vi kan säga att följande kriterier är meriterande och därmed ger en högre ersättning:

  • Din sajt ligger under en egen domän
  • Din sajt har en låg andel av sponsrade inlägg
  • Din sajt har en tydlig och publik avsändare – det är inte anonym sajt

Ansökningar om sajt- och bloggsamarbeten görs tillinfo@uride.se.

Nedan kommer några förslag på samarbeten som vi tidigare gjort eller är villiga till att göra. Men vi lyssnar gärna på andra tankar & idéer.

Tipsa om våra prylar

Du får fritt använda våra bilder, filmer och beskrivningar – det enda vi kräver i gengäld är att du länkar till oss. Helst ser vi då att du länkar direkt till den produkt, kategori eller varumärke du skriver om.

Recensera produkter

Alla gillar vi en riktigt bra recension. Av någon som kan sin sak och som verkligen har testat produkten.

Skulle du vilja recensera en produkt vi säljer hjälper vi gärna till. Våra produkter är som regel ganska dyra så därför kräver denna typ av samarbete i regel en lite större sajt – men ansök gärna så tar vi det därifrån.

Anordna en tävling för dina läsare/följare

Vi är många som är svaga för en bra tävling. Därför är det också ganska vanligt och vi hjälper gärna till med priser till din tävling.

Men precis som med produktrecensioner accepterar vi generellt endast samarbeten med lite större sajter. Men återigen, hör av dig så tar vi det därifrån.

Riktigt snabba leveranser

Med allt i eget lager kan vi skicka dig din order direkt.

Frakt endast 69 kr

Alltid endast 69 kr i fraktkostnad. Oavsett paketstorlek.

Välkända varumärken

Bara cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Betala med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.