Alltid snabba leveranser

Frakt alltid endast 69 kr

Betala din order med Klarna

Vi samarbetar med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm och tillsammans med Klarna erbjuder vi dig en rad olika betalningsalternativ där betalningen sker direkt till Klarna.

Klarna står för snabba, enkla och trygga betalningar.

För att vi skall kunna erbjuda dig följande betalningsalternativ behöver vi dela med av oss av dina personuppgifter, kontaktuppgifter och orderuppgifter med Klarna. Vårt användande av dina uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och i enlighet med Klarnas sekretesspolicy.

I vissa fall gör Klarna en kreditprövning – då får du hem en kopia på kreditprövningen per post eller via Kivra.

Klarna faktura

Köp först betala sen är Klarna Faktura.

Du skall betala inom 30 dagar från det att vi skickar din order. Fakturan får du i samband med att leveransen görs. I vissa fall innebär det att du får fakturan innan din order har kommit fram.

Du behöver inte uppge några kortuppgifter och din betalning sker efter att du har fått dina varor. Fakturan är kostnadsfri. Om du skulle ångra dig eller behöva returnera ordern kommer Klarna automatiskt att stryka din faktura.

Om du vill vänta med att betala ett tag går det bra; kontakta Klarna så kan du få anstånd med betalningen mot en avgift. Du kan alltid ladda ner dina fakturor från Klarna.se.

Klarna konto

Klarna Konto är en kontokredit som Klarna tillhandahåller och som ger dig möjlighet att delbetala dina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av det totala utnyttjade kreditbeloppet. Lite beroende på kredittid kan avgifter tillkomma.

Betala direkt

Betala Direkt är betalning via ditt bankkonto.

Detta innebär en automatisk dragning från ditt bankkonto och baseras på autogiro. Pengarna dras från ditt konto ca två bankdagar efter att köpet genomförts eller att ordern skickats från oss. Betala Direkt kostar inget.

Banköverföring

Banköverföring är likt Betala Direkt betalning via ditt bankkonto. Pengarna dras från ditt bankkonto direkt efter att du har lagt din beställning. Banköverföring kostar inget för dig.

Kortbetalning

Kortbetalning är betalning med kredit- eller betalkort. Du har möjlighet att betala med hjälp av Visa eller MasterCard. Kortbetalning kostar inget för dig.

Här hittar du mer information om Klarna och du kan läsa deras användarvillkor här.

Övrig betalinformation

Mer om delbetalning

Via Klarna Konto erbjuds du alltså att delbetala din order. Du kan välja att betala ett fast belopp per månad eller om du vill betala i din egen takt och enligt bästa förmåga.

Du måste minst betala 50 kronor i månaden eller 1/24 av det återstående beloppet. En avgift på 29 kronor tillkommer på fakturan. Du kommer att få hem din order innan du behöver betala och du samlar alla dina Klarnaköp på en månadsfaktura.

Exempel: Om din order är på ett belopp om 10,000 kronor och du väljer att delbetala under 12 månader gäller följande;

  • Ingen uppläggningsavgift
  • Effektiv ränta är 18,9%
  • Kreditköpspris blir 10 969 kronor
  • Antal delbetalningar i detta exempel är 12 stycken om 914 kronor vardera
  • Fast delbetalning

Du kan också välja att delbetala din order enligt ett fast betalningsschema om 6, 12 eller 24 månader. I detta fall beräknas räntekostnaden på det utestående beloppet – det innebär att din månadskostnad blir högre första månaden och lägre sista månaden.

Ev påminnelseavgift

Om du missar att betala din faktura eller en delbetalning kan en påminnelseavgift tillkomma.

Om din order är på ett belopp understigande 60 kr tillkommer en avgift om 29 kr. Om din order är på ett belopp om 60 kronor eller överstigande 60 kronor tillkommer en avgift om 60 kr. Därtill tillkommer i båda fallen en dröjsmålsränta om 24% plus gällande referensränta.

Om du fortsatt inte betalar din order kan fordran överlämnas till ett inkassobolag med ytterligare tillkommande inkassokostnader.

Skyldighet att betala

Du är alltid skyldig att betala din order i tid och i sin helhet enligt det valda betalningsalternativet även om du senare väljer att returnera hela eller delar av din order.

Om vi inte erhåller betalningen i tid tillkommer påminnelseavgift och dröjsmålsränta om 24% plus vid varje tid gällande referensränta fastställd av Riksbanken.


Uride.se drivs av företaget Legwork On Line. Det är alltså bolaget som står bakom butiken uride.se. På ditt kontoutdrag kan det därför komma att stå Klarna alternativt Legwork som mottagare av betalningen.


Har du några frågor angående ovanstående eller något annat – titta genom vår sida men Vanliga Frågor (faq). Passa även på att söka info på vår Kundtjänstsida.

Hittar du inte svaret på din fråga så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss via e-post!

Riktigt snabba leveranser

Med allt i eget lager kan vi skicka dig din order direkt.

Frakt endast 69 kr

Alltid endast 69 kr i fraktkostnad. Oavsett paketstorlek.

Välkända varumärken

Bara cykeltillbehör från världens bästa varumärken.

Betala med Klarna

Trygga, enkla och säkra betalningar med Klarna.