Så här betalar du din order

Här hittar du information angående de betalmetoder vi erbjuder dig som kund.

PayPal LoggaI dagsläget kan du endast betala din order med hjälp av PayPal. De är en utav världens största betalningsförmedlare online. Dina uppgifter är säkra i deras händer och du kan antingen betala med ditt paypal konto och eventuella medel du har tillgängligt där, eller så betalar du som vanligt med hjälp av ditt kredit-/bankkort. Du får även tillgång till deras klagomåls hantering samt returmöjligheter.

Det är med andra ord en säker och trygg betalmetod för dig som kund!

Har du andra önskemål på hur och med vad du vill betala så tar vi gärna emot dina synpunkter och önskemål. Vi för diskussioner med andra företag och hoppas kunna införa dessa inom kort.

Så här går betalningen till

  1. När du lagt de saker du önskar köpa i varukorgen så klickar du på Genomför Order.
  2. Du kommer då att skickas vidare till PayPals betalsida. Där väljer du hur du vill betala din order, antingen via ditt konto eller med hjälp av ditt betal-/kreditkort. OBS! Du behöver inte ha ett registrerat konto hos PayPal för att kunna genomföra en betalning.
  3. Klicka på Genomför Betalning. Efteråt kommer du att få upp en bekräftelse på att din betalning är gjord.
  4. På bekräftelsesidan har du möjlighet att klicka dig tillbaka till oss på uRide.se. Gör det! Du kommer då till vår orderbekräftelse. Där hittar du information om din lagda och betalda order.
  5. Nu behöver du bara vänta på din order. Du kommer att bli uppdaterad via e-post angående status på din order samt när den är skickad.
  6. Cykla!

Betalningen sker till Legwork On Line, det är bolaget som står bakom butiken uRide.se. På ditt kontoutdrag kommet det att stå Legwork som mottagare av betalningen.

Har du några frågor angående ovanstående eller något annat så titta genom och läs vår sektion om Vanliga Frågor (faq). Titta även in på vår Kundtjänst sida.

Hittar du inte svaret på din fråga så är du mer än välkommen att ta kontakt med oss.